Tapéta

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.

Design tapéta
Modern tapéta
Klasszikus tapéta
Gyerek tapéta
Bordűr
Függöny

A függönyök a lakás befejező jellegű díszítései és egyben technikai kellékei is a lakberendezés során. A függönyöknek alkalmazkodniuk kell a tapétákhoz.

Fényáteresztő függöny
Spagetti függöny
Sötétítő függöny
Blackout függöny
Roló
Pliszé
Szalagfüggöny
Lapfüggöny
Bútorszövet

A bútorszövetek a kárpitozott bútorok bevonására szolgáló anyagok, de készítenek belőle asztalterítőket, ágytakarókat, párnákat és falvédőket is, valamint dekor

Klasszikus bútorszövet
Modern bútorszövet
Speciális bútorszövet
Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Modern szőnyeg
Design szőnyeg
Blackout függöny:

Amennyiben teljes fényzárásra van szükség, akkor válasszunk blackout anyagot, amelyek 95-100%-ig fényzárók. Ezeket speciálisan készítik, melynek az a lényege, hogy a két külső textilréteg közé egy harmadik, fekete textilt szőnek. Két féle típus van belőle. Az egyik amikor mindkét oldala egyforma. A másik amikor, a  hátoldala fehér, ezért visszaveri a napsugarakat, így 2-3 °C fokot nyerünk.  Nyáron néhány fokkal hűvösebb van a szobában, télen pedig a hideget jobban kizárja, mint a hagyományos textilek. Hálószobák függönyözéséhez kifejezetten ajánlott.