Tapéta

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.

Design tapéta
Modern tapéta
Klasszikus tapéta
Gyerek tapéta
Bordűr
Függöny

A függönyök a lakás befejező jellegű díszítései és egyben technikai kellékei is a lakberendezés során. A függönyöknek alkalmazkodniuk kell a tapétákhoz.

Fényáteresztő függöny
Spagetti függöny
Sötétítő függöny
Blackout függöny
Roló
Pliszé
Szalagfüggöny
Lapfüggöny
Bútorszövet

A bútorszövetek a kárpitozott bútorok bevonására szolgáló anyagok, de készítenek belőle asztalterítőket, ágytakarókat, párnákat és falvédőket is, valamint dekor

Klasszikus bútorszövet
Modern bútorszövet
Speciális bútorszövet
Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Modern szőnyeg
Design szőnyeg

Fényátersztő függöny:

A fényáteresztő függönyök nagyon sokféle anyagból készülhetnek. Pl.: voile, organza, csipke, pamut, selyem, len...
Színűkkel, textúrájukkal, mintájukkal, méreteikkel, valamint a varrás módjukkal ugyanabból az anyagból teljesen más hangulatot tudunk előhozni. A minták tekintetében is nagyon széles a választék.
A voile és organza függönyökkel könnyű dekorációt alkothatunk ablakunkra. A fényáteresztő szerepe, hogy biztosítja a nappali kilátást, illetve gátolja kintről a belátást a szövésüknek és redőzésüknek köszönhetően. A beleszőtt és hímzett mintákon kívül megtalálhatóak a tartósságuk miatt igen közkedvelt maratással vagy fóliázással készült függönymotívumok is.  A sötétebb színű függönyök az egész szobára kivetítik a színüket. A függöny akkor mutat jól az ablakon, ha legalább dupla olyan széles, mint a hely, ahová kerülni fog.