Tapéta

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.

Design tapéta
Modern tapéta
Klasszikus tapéta
Gyerek tapéta
Bordűr
Függöny

A függönyök a lakás befejező jellegű díszítései és egyben technikai kellékei is a lakberendezés során. A függönyöknek alkalmazkodniuk kell a tapétákhoz.

Fényáteresztő függöny
Spagetti függöny
Sötétítő függöny
Blackout függöny
Roló
Pliszé
Szalagfüggöny
Lapfüggöny
Bútorszövet

A bútorszövetek a kárpitozott bútorok bevonására szolgáló anyagok, de készítenek belőle asztalterítőket, ágytakarókat, párnákat és falvédőket is, valamint dekor

Klasszikus bútorszövet
Modern bútorszövet
Speciális bútorszövet
Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Modern szőnyeg
Design szőnyeg
Pliszé:

Belső árnyékolóink közül a legsokoldalúbb a pliszé függöny. A fényáteresztős pliszé kiemelkedő hangulatfokozónak számít. Ön dönti el, hogy mit sugározzon. Lehet melegséget vagy akár romantikus félhomályt. Nem csak azoknak ajánlott, akik vágynak egy kis harmóniára a szürke hétköznapokban.
A pliszéfüggöny egy belső árnyékoló, ami a nyílászáró keretére, vagy közvetlenül az üvegfelületre szerelhető. A mai épülettervezésben a különböző ívű és alakzatú nyílászáró formákra, tetőtéri ablakok árnyékolására és átrium szerkezetek árnyékolása is kiváló ez a bukó-nyíló nyílászárókra is szerelhető harmonikaszerű pliszé. Minden felületre, minden körülményekhez tökéletesen tud illeszkedni. A ferdített térben is kitűnő árnyékolást tud alkalmazni, hajlított alakzatának köszönhetően. Az anyag választéka hatalmas (fényáteresztő, fényzáró, metalizált fényvisszaverő textília) és az alakzatai (egyenes, ferde, kör, félkör) is változatosak.
A felszerelése és működtetésük is egyszerű. A lamellák felhúzásával szabályozhatjuk a bejutó fényt, a színekkel pedig harmóniát alakíthatunk ki a belső terünkkel.