Tapéta

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.

Design tapéta
Modern tapéta
Klasszikus tapéta
Gyerek tapéta
Bordűr
Függöny

A függönyök a lakás befejező jellegű díszítései és egyben technikai kellékei is a lakberendezés során. A függönyöknek alkalmazkodniuk kell a tapétákhoz.

Fényáteresztő függöny
Spagetti függöny
Sötétítő függöny
Blackout függöny
Roló
Pliszé
Szalagfüggöny
Lapfüggöny
Bútorszövet

A bútorszövetek a kárpitozott bútorok bevonására szolgáló anyagok, de készítenek belőle asztalterítőket, ágytakarókat, párnákat és falvédőket is, valamint dekor

Klasszikus bútorszövet
Modern bútorszövet
Speciális bútorszövet
Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Modern szőnyeg
Design szőnyeg


Spagetti függöny:

 
A spagetti függöny nagyon nagy népszerűségnek örvend, amely remekül illeszkedik a modern és minimál lakások hangulatához. Nem egy hagyományos megoldás, hanem dísz is egyben. Fantasztikus hangulatot tud adni egy szobának, elegáns, egyszerű és letisztult. Fényáteresztő funkciót lát el, izgalmas fény játékot hoznak létre a spagetti szálak. A spagetti függöny alkalmas sokféle dekorációra. Alkalmazni lehet ablakra, ajtókeretre vagy elválasztó függönyként is használható nem sötétít, a teret nem szűkíti.
Mozgatása kézi vagy zsinóros elhúzó szerkezettel működik. Rúdkarnisokra karikával csipesszel, vagy ringlizve tehetjük fel.
Előnye, hogy rengeteg színben kapható és tisztítása is igen egyszerű, mosózsákba helyezve, egy nagy fonattá csomózva 30°C-on mosható.