Tapéta

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.

Design tapéta
Modern tapéta
Klasszikus tapéta
Gyerek tapéta
Bordűr
Függöny

A függönyök a lakás befejező jellegű díszítései és egyben technikai kellékei is a lakberendezés során. A függönyöknek alkalmazkodniuk kell a tapétákhoz.

Fényáteresztő függöny
Spagetti függöny
Sötétítő függöny
Blackout függöny
Roló
Pliszé
Szalagfüggöny
Lapfüggöny
Bútorszövet

A bútorszövetek a kárpitozott bútorok bevonására szolgáló anyagok, de készítenek belőle asztalterítőket, ágytakarókat, párnákat és falvédőket is, valamint dekor

Klasszikus bútorszövet
Modern bútorszövet
Speciális bútorszövet
Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Modern szőnyeg
Design szőnyeg

Szalagfüggöny:

A szalagfüggöny szintetikus textilszalagokból álló felfűzött lamellák sora. Az be-, illetve széthúzás kézi húzózsinór és gyöngylánc vagy elektromos működtetésű motorral lehetséges. Nagyon szeretik irodákban és lakásokban is, mivel könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt. Szabályozható, hogy mennyi fényt kíván beengedni a helyiségbe és közben nem kell attól tartania, hogy egy hirtelen rántás következtében leszakadhat a karnis/függöny hiszen nem kell közvetlenül megérintenünk a szalagfüggönyt.
Bármilyen stílusú otthonhoz, a hozzá leginkább illő szalagfüggöny anyag választható mindez hatalmas színválasztékból egyszerűtől a luxusig. Tetszőleges méretben kérhető,de maximum 6 méterig. Nem okoz gondot semmilyen alakzat (egyenes, ferde, íves), tökéletesen fog mutatni minden felületen. Pontosan méretre készített árnyékolóját olyan színben készítjük el, amilyenben szeretné.
Újdonsága a spagetti szalagfüggöny. Kezelése azonos a hagyományoséval, de behúzott állapotban is át lehet sétálni a lamellák között.