Tapéta

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.

Design tapéta
Modern tapéta
Klasszikus tapéta
Gyerek tapéta
Bordűr
Függöny

A függönyök a lakás befejező jellegű díszítései és egyben technikai kellékei is a lakberendezés során. A függönyöknek alkalmazkodniuk kell a tapétákhoz.

Fényáteresztő függöny
Spagetti függöny
Sötétítő függöny
Blackout függöny
Roló
Pliszé
Szalagfüggöny
Lapfüggöny
Bútorszövet

A bútorszövetek a kárpitozott bútorok bevonására szolgáló anyagok, de készítenek belőle asztalterítőket, ágytakarókat, párnákat és falvédőket is, valamint dekor

Klasszikus bútorszövet
Modern bútorszövet
Speciális bútorszövet
Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Modern szőnyeg
Design szőnyeg


                  Szolgáltatásaink:

 
                 •   helyszíni felmérés, tanácsadás
                 •   függöny, kárpit anyagválasztás
                 •   karnisok, rolók, függöny fazonok tervezése
                 •   függöny, párna, ágytakaró varrása
                 •   karnis sín és függöny szereléseVállaljuk családi házak, lakások, irodák, éttermek,  üzletek  függönyözését a minimál stílustól a mediterrán hangulatú enteriőrökön át a klasszikus lakásbelsőkig. Nem csak követjük a legújabb trendeket, de vezetjük is! Kollekcióinkat folyamatosan bővítjük. A méreteket Ön is megadhatja, azonban ha segítségre van szüksége, kollégáink helyszíni felmérést is végeznek. Keressen minket bizalommal!

A felszerelési útmutató alapján a legtöbb függönyt egyszerűen és gyorsan felszerelheti, mert elég hozzá egy fúrógép és csavarhúzó. Természetesen, ha ezt nem tudja megoldani, akkor a felszerelést is vállaljuk.
Az elkészült függönyök – mérettől függetlenül – könnyedén szállíthatók akár egy személyautóban is. Ám ha nem tudd eljönni a kész termékért, akkor futárszolgálattal eljuttatjuk a kívánt címre.

Fő tevékenységünk a függönyözés és a tapétázás, de még sok más terméket is megtalál nálunk, hogy otthona harmonikus és egységes legyen! Egy helyen mindent ki tud választani!
Amennyiben a weboldalunk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését elérhetőségünkön.